Over Elliènna
EllieHallo allemaal, ik ben Ellie, 20 jaar en gepassioneerd door alles wat met schoonheid te maken heeft! Zo ontdekte ik al van jongs af aan dat ik me verder wou ontwikkelen als schoonheidsspecialiste.

Om van deze droom werkelijkheid te kunnen maken heb ik mijn studies als schoonheidsspecialiste met veel plezier in 2017 afgerond. In oktober 2018 heb ik de stap gezet om dit ook verder te zetten als zelfstandige schoonheidsspecialiste in bijberoep. Een stap waar ik tot op vandaag nog steeds geen spijt van heb!

Wat is Elliènna?
De naam “Elliènna” is een samenvoegsel tussen mijn eigen naam (Ellie) en die van mijn zus (Lina). Naar mijn gevoel geeft deze naam weer waar wij dan ook voor staan. Met name, vrouwelijk, elegant en als het nodig is, stoer.

Van kop tot teen…
Niets is meer complementair aan een schoonheidsbehandeling dan mooie kledij, stoere accessoires, hippe schoenen en nog zoveel meer… Initieel was de eerste stap een fanpagina om zo contact te houden en iedereen op de hoogte te houden van verdere ontwikkelingen, geleidelijk aan werd de vraag gesteld om ook wat meer online te verkopen via facebook, maar wegens overweldigend success hebben wij beslist om ook een eigen website online te plaatsen met een véél uitgebreider assortiment.

Via de webshop zal alles gestructureerder en makkelijker terug te vinden zijn.

Zin om meer te weten?
Laat je dan zeker en vast eens in de watten leggen tijdens een schoonheidsessie of laat je inspireren op onze webshop!

Beauty begins the moment you decide to be yourself